Strellson Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Strellson is een kledingmerk voor heren en onderdeel van de Holy Fashion Group. Dit bedrijf is opgericht door twee broers die eerder ook eigenaren zijn geweest van Hugo Boss en is gevestigd in Kreuzlingen in Duitsland. Het merk Strellson bestaat sinds 1985. Sinds 2012 is het mogelijk om producten van Strellson online te kopen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Strellson:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Strellson.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.awin1.com/cread.php?awinmid=8708&awinaffid=420309&clickref=&p=https%3A%2F%2Fstrellson.com%2Fnl%2Fnl%2Fsale%2Fc%2FsaleNL

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Strellson.com. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Strellson biedt een grote hoeveelheid kleding aan voor heren. Een van de belangrijkste items in de collectie zijn de kostuums. Deze kostuums hebben een ingetogen, maar urban karakter. Er zijn kostuums met verschillende fits, zodat er altijd een kostuum is dat goed bij jouw lichaam past. Je kunt een kant en klaar kostuum kiezen, maar het is ook mogelijk om zelf een kostuum samen te stellen.

Is een kostuum je iets te zakelijk, dan kun je ook andere kleding van Strellson kiezen. Er zijn overhemden en colbert jasjes en bijpassende jeans, maar je kunt ook voor wat meer casual gaan met een polo of een t-shirt. Deze zijn aan te vullen met jassen of schoenen.

Om je stijlvolle Strellson look helemaal af te maken kun je verschillende accessoires uitzoeken. Het aanbod loopt uiteen van sokken tot zonnebrillen en riemen. Wil je naast het oog ook de neus iets moois gunnen, dan kun heeft Strellson nog een aantal lekkere geuren die subtiel aanwezig zijn.