Superfoodmarkt Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Zoals de naam al doet vermoeden vind je op Superfoodmarkt.nl allerlei verschillende vormen van superfoods. Echter is dit niet het enige wat je hier kan kopen. je kan hier terecht voor informatie en boeken op het gebied van gezonder eten en leven. Het handige aan deze webwinkel is dat ze naast de normale submenu's ook een keuze hebben uit bepaalde doelstellingen. Stel dat je graag wat gewicht wil verliezen, dan kan je alle gerelateerde producten direct bekijken onder het kopje 'afvallen'.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Superfoodmarkt:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Superfoodmarkt.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jhlzjqv

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Superfoodmarkt. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Superfoodmarkt

Aanbod

Op superfoodmarkt.nl vindt je dus niet alleen heel veel verschillende supplementen, ook vind je hier heel veel informatie. Ook kan je hier terecht voor verschillende vormen van apparaten. Zo kan je hier slowjuicers en waterfilters vinden.

Betaling en Levering

Er zijn verschillende manieren om je betaling uit te voeren bij superfoodmarkt.nl. Zo kan je er voor kiezen om te betalen met Ideal, maar ook bijvoorbeeld met Paypal. Mocht u liever persoonlijk betalen dan kan u er ook voor kiezen om het geld over te maken.

Bestellingen die voor 15:30 worden geplaatst, gaan dezelfde dag nog op de post. Hierdoor heeft u uw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis. Verzendkosten bedragen ongeveer 5 euro en zijn bij bestellingen boven de 55 euro helemaal gratis. Retourneren is mogelijk mits dit binnen 14 dagen wordt geregeld.