Tas.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 20-35% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Tas.nl is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten tassen en andere accessoires. Tas.nl is onderdeel van Sarthro Travelbags BV en is gevestigd in het Overijsselse Hardenberg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Tas.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Tas.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j3ybz7w

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Tas.nl Tas.nl heeft een ruim assortiment aan tassen voor dames, heren en kinderen. Er zijn vele tientallen merken tassen te koop, waaronder grote namen als Samsonite, Kipling en Fred de la Bretonnière. In de webwinkel vind je niet alleen sierlijke handtassen, maar ook bijvoorbeeld tassen met een laptopvak of rugtassen. Het is eenvoudig om de tas te selecteren die je wilt hebben, omdat je kunt zoeken op type vak, maar ook op bepaalde eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld alle tassen selecteren die een sleutelclip of een laptopvak hebben.

Naast tassen heeft Tas.nl ook een aantal andere producten in het assortiment. Denk hierbij aan accessoires zoals telefoonhoesjes en heuptasjes, maar ook aan portemonnees en sieraden.

Het is bij tas.nl mogelijk om te betalen met creditcards (Visa, Mastercard en American Express), iDeal of PayPal. AfterPay verzorgt de achteraf betaling voor tas.nl. Producten die op voorraad zijn en die voor 22:30 worden besteld worden in principe de volgende dag geleverd met PostNL. Het terugsturen van producten die niet bevallen kan tot 14 dagen na levering van het product.