TBLS Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bij TBLS vind je vooral tafels. Het letterwoord staat immers voor tables. Hier kun je echt alle soorten tafels kopen die je maar kunt bedenken. Hier koop je eetkamertafels, salontafels, keukentafels, maar ook andere meubels voor je woning. Hoewel de nadruk hier duidelijk op tafels ligt kun je in deze webwinkel ook stoelen, bankstellen, dressoirs en kasten kopen. Dit bedrijf heeft trouwens niet alleen een webwinkel. Je kunt hier ook elke zondag in Gorinchem terecht om de meubelen in de showroom te bekijken. De keuze is geheel aan jou!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van TBLS:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-75€ korting, gratis verzending en meer bij TBLS.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=19177&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op TBLS.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

TBLS

TBLS staat voor een huiselijke sfeer

Bij TBLS vind je kortom alles om je huis zo gezellig mogelijk te maken. De stijl van de meubelen die je in deze online meubelwinkel kunt kopen, kun je het best beschrijven als stevig en robuust. Deze meubelstukken kunnen tegen een stootje en zijn tegelijk ook mooi.

Woonaccessoires bij TBLS

Ook al heb je alle meubels die wilt hebben, toch kan het zijn dat er nog wat ontbreekt. Met woonaccessoires zoals kleine kleurige krukjes kun je de sfeer van je eigen huis individualiseren. Je vindt hier echt leuke krukjes in alle maten en soorten. Zo kun je met de hulp van TBLS voor gezelligheid zorgen.