Tegeltjes.com Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Tegeltjes.com is de online webwinkel voor een origineel cadeau: een tegeltje met erop wat je wil!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Tegeltjes:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Tegeltjes.com.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.tegeltjes.com/website/Includes/TradeTracker/?tt=8803_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Tegeltjes.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Tegeltjes.com Op Tefgeltjes.com kan je je eigen tegel ontwerpen of er gewoon één uitkiezen. Ze zijn al bijna 10 jaar actief in het printen van tegeltjes en andere memorabilia. Met een hoge klanttevredenheid staan ze goed bekend en zijn ze ook altijd te bereiken als je vragen hebt. Mocht je een speciale wens hebben of op zoek zijn naar een grote oplage, dan kan je altijd een eigen offerte aanvragen

Aanbod

Het leuke aan tegeltjes.com is dat je helemaal je eigen tegel kan ontwerpen. Zo kan je er voor kiezen om je eigen tekst op een Delfts blauw tegeltje te zetten, of natuurlijk om gewoon een foto op een tegel te laten drukken. Ook is er een webshop waar al een aantal opties direct te koop zijn. Hier kan je niet alleen een leuk tegeltje uitzoeken, ook is dit hand om inspiratie op te doen.

Betaling en Levering

Uw bestelling kan uw op verschillende manieren betalen. Zo zijn er de opties om Ideal, Paypal, Visa en MasterCard te gebruiken. Bestellingen die je voor 16:00 uur plaats, worden de volgende dag al bij u thuis gebracht. Verzendkosten bedragen ongeveer 4 euro per bestelling.

Retourneren is mogelijk mits dit in ongebruikte staat is en binnen 14 dagen gebeurd.