TerStal Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% & 10-25€ korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Ter Stal Familiemode is een winkelketen uit het Twentse Almelo. Er zijn meer dan 200 winkels van Ter Stal verspreid door heel Nederland en het bedrijf exploiteert ook een webwinkel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van TerStal.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 10-25€ korting, gratis verzending en meer bij TerStal.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.terstal.nl/mode/?tt=9149_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op TerStal.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

TerStal In het assortiment van Ter Stal Familiemode tref je een groot aantal kledingstukken aan voor heren, dames, kinderen en baby’s. Onder damesmode vind je een overzicht van alle soorten kleding die er voor dames te krijgen is. Hieruit kun je eenvoudig een keuze maken op basis van bijvoorbeeld maat en kleur. Stijlbewuste dames met een grotere maat kunnen mooie kleding vinden in de Pescara kledinglijn. Ter Stal heeft kleding voor het hele gezin en heeft dan ook een ruime collectie aan kleding voor zowel jongens als meisjes.

Wil je inspiratie op doen, dan kun je via de blog van Ter Stal veel informatie krijgen over de nieuwste modetrends. Op het blog van Ter Stal delen meer dan tien modeliefhebbers regelmatig nieuwe inspiratie.

Betalen bij Ter Stal Familiemode kan eenvoudig met iDeal, Creditcard of Paypal. Achteraf betaling met AfterPay is ook mogelijk, maar dan betaal je wel €0,75 administratiekosten. Bestellingen kunnen na vier werkdagen gratis worden afgehaald in een Ter Stal winkel. Verzending naar huis kost €4,95 bij een bestelling kleiner dan €50.