The Cloakroom Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

The Cloakroom is een interessant nieuw concept waarbij mannen de hulp in kunnen roepen van een personal shopper om kleding te kopen die bij hen past. Het bedrijf is in 2013 opgericht in Amsterdam door Asbjørn Jorgensen & Kasper Petersen en is inmiddels ook actief in andere landen dan Nederland.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van TheCloakroom.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij The Cloakroom.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?40265079C55936965T

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op TheCloakroom.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

The Cloakroom The Cloakroom helpt mannen om kleding te vinden die bij hun stijl past. Als je klant wilt worden bij the Cloakroom vul je eerst een korte vragenlijst in over de kleding die je draagt en de hoeveelheid geld die je doorgaans uitgeeft aan kleding. Nadat je je voorkeuren en je maten hebt door gegeven kun je een personal shopper kiezen waar jij een goed gevoel bij hebt.

De personal shoppers zijn allen fashionista’s met kennis van mode en stijl. De personal shopper zoekt een pakket met kleding die bij jouw voorkeuren past en stuurt deze box naar jouw op. Jij kunt de kleding passen en koopt alleen de kleding die jij mooi vindt. The Cloakroom rekent hierbij winkelprijzen voor de kleding. De service van personal shopper is gratis. De personal shoppers leren aan de hand van jouw ervaringen, waardoor ze in een volgende zending betere aanbevelingen kunnen doen.

Verzending en retour is gratis bij The Cloakroom. Betaling kan via iDeal, Creditcard of met een bankoverschrijving en gebeurt nadat je de doos met kleding hebt ontvangen.