TOMS (ShopToms) Kortingscode / Actiecode 2019 | 14-25% korting | Februari


Toms is in 2006 opgericht door Blake Mycoskie, een Amerikaanse reiziger die tijdens zijn reis door Zuid-Amerika zag dat kinderen geen fatsoenlijk schoeisel hadden. Na terugkomst richtte hij Toms op en introduceerde het One for One principe.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van TOMS (ShopToms.nl):

14% korting

Ten minste 14% korting bij TOMS.

BEKIJK KORTINGSCODE

clk.tradedoubler.com/click?p(270997)a(2897224)g(23193964)url(http://www.shoptoms.nl/sale)

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Toms Voor ieder paar verkochte schoenen wordt een paar schoenen geschonken aan een kind in nood. Dit principe is later uitgebreid naar brillen. Later is de collectie verder uitgebreid, maar bij elke aankoop geldt dat er ook iemand in nood geholpen wordt.

Toms heeft een grote collectie schoenen voor heren, dames en kinderen. De schoenen zijn eenvoudig te selecteren op basis van soort, kleur en materiaal. Hetzelfde geldt voor de uitgebreide collectie tassen. De collectie zonnebrillen is bijzonder stijlvol en er zijn veel types zonnebrillen, zoals brillen met ontspiegelde glazen.

Toms hecht veel waarde aan het milieu. Veganistische producten (producten die zonder dierlijke materialen zijn gefabriceerd) worden specifiek uitgelicht op de website, zodat je deze makkelijk kunt vinden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Ruwe materialen zijn zoveel mogelijk biologisch en/of plantaardig.

Toms accepteert betalingen met diverse creditcards, iDeal, Paypal en Toms Gift Cards en Toms online winkeltegoed. Ook een directe bankoverschrijving is mogelijk. De verzendkosten variëren per bestelling en je wordt hier bij het plaatsen van je bestelling over geïnformeerd.