Toys R Us Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Toys “R”Us is een van oorsprong Amerikaanse speelgoedwinkel. Het bedrijf is in 1948 opgericht door Charles Lazarus en is actief in tientallen landen wereldwijd. In Nederland is Toys “R” Us alleen nog maar actief als webwinkel. Hetzelfde bedrijf exploiteert ook Baby’s “R” Us, een speciaalzaak op het gebied van babyartikelen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ToysRUs.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Toys R Us.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.awin1.com/cread.php?awinmid=8516&awinaffid=420309&clickref=&p=

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Toys R Us In de online winkel van Toys “R” Us vind je meer dan duizend verschillende soorten speelgoed. Al deze artikelen zijn op verschillende manieren gecategoriseerd. Je kunt zoeken op een van de meer dan 20 categorieën, zoals houten speelgoed en speelgoed voor onderzoeken en ontdekken. Je kunt ook op basis van een van de acht leeftijdscategorieën zoeken. Uiteraard is er ook een categorie voor volwassen kinderen.

Als je op zoek bent naar speelgoed van bijvoorbeeld Bob de Bouwer, the Minions of de Power Rangers dan zijn deze eenvoudig te vinden via de categorie Sterren & Thema’s. Het is ook mogelijk om te selecteren op merken (bijvoorbeeld Lego of Hasbro). In de Hot&New afdeling vind je het nieuwste speelgoed, terwijl je in de aanbiedingenhoek leuke koopjes kunt scoren.

Betaling bij Toys “R” Us kan met creditcard, PayPal of iDeal. Verzending binnen Nederland is boven de €40 gratis, tenzij het gaat om een groot artikel. Andere verzendingen, of leveringen naar België kosten €1,95.