Trainingshalsband.nl Kortingscode / Kortingsbon 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Met meer dan 20 jaar ervaring met het elektronisch africhten van honden is trainingshalsband.nl de plek om uw elektrische trainingshalsband te kopen. De experts van trainingshalsband.nl staan altijd telefonisch voor u klaar en zijn ook per mail te bereiken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Trainingshalsband.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Trainingshalsband.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=22375&m=12&a=260598

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde "sale" producten bij Trainingshalsband. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Trainingshalsband.nl Om de kwaliteit te garanderen levert trainingshalsband.nl minimaal 24 maanden garantie op uw aankoop. Weet u niet zeker of een product geschikt is voor u? Bij trainingshalsband.nl kunt u een product 15 dagen lang uitproberen.

Naast elektronische halsbanden heeft trainingshalsband.nl ook andere producten in het assortiment. Van anti blafbanden tot GPS trackers en van onzichtbare omheiningen tot drinksystemen. Let wel op bij de aankoop van een elektronische halsband dat deze geschikt is voor uw hond. Een kleine hond kan niet tegen een te hoog voltage, en een grote hond voelt weinig van een te laag voltage.

Uw product is gemakkelijk te bestellen in de webwinkel en is te betalen via Ideal, Paypal en per creditcard. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen en kunt u uw bestelling plaatsen via overboeking.

Verzending is gratis voor heel Nederland en België. En als u voor 17:00 uur besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kan u binnen 14 dagen na aankoop uw bestelling retourneren.