Trainingspakken.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Trainingspakken.nl levert verschillende soorten trainingspakken van verschillende merken, landen en clubs. Trainingspakken.nl is gevestigd in Rotterdam en onderdeel van Sporthuis Pim Doesburg Holding BV.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Trainingspakken.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Trainingspakken.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zey5xyk

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Trainingspakken.nl De trainingspakken en –kleding op trainingspakken.nl zijn eenvoudig te selecteren op club of land via het menu boven in beeld. Trainingspakken.nl verkoopt trainingskleding van 10 verschillende grote buitenlandse clubs waaronder Bayern Munchen, Manchester United en Real Madrid. Er zijn ook trainingspakken te vinden van 10 verschillende landen, waaronder natuurlijk het Nederlands Elftal. Naast trainingspakken voor heren is er ook kleding voor kinderen en baby’s verkrijgbaar.

Naast de kleding van landen of clubs vind je ook een grote collectie trainingspakken van grote merken als Nike, Lacoste of Armani EA7. Er zijn zowel trainingspakken voor de straat als voor op het veld verkrijgbaar. Onder de knop Sale vind je aantrekkelijke aanbiedingen voor trainingspakken van zowel club- en landenteams als van de grote merken.

Betalingen kunnen worden voldaan via iDeal, Bancontact/MisterCash of achteraf via Klarna. Voor betalingen per creditcard geldt een toeslag van €2,50. Boven de €50 rekent trainingspakken.nl binnen Nederland geen verzendkosten. Verzendingen onder de €50 kosten binnen Nederland €5. Leveringen naar België kosten altijd €7.50. Het retourneren van een bestelling kan eenvoudig door een formulier op de website in te vullen; je krijgt dan een etiket dat je op het te retourneren pakket kunt plakken.