Travelbags Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Travelbags is in 2006 opgericht in het Overijsselse Hardenberg door Jannie Horstra. Met hulp van een aantal familieleden bouwde Jannie een webwinkel. Het bedrijf heeft nu twee winkels, een webshop en dertig werknemers.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Travelbags.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Travelbags.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zxj2dpe

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Travelbags In de Travelbags webshop vind je meer dan 10000 verschillende producten van meer dan 100 verschillende merken. Er is een groot assortiment aan reistassen, koffers en trolleys van merken als Samsonite, American Tourister en Delsey. Als je een koffer nodig hebt die voldoet aan de eisen voor handbagage in het vliegtuig, dan kan je deze makkelijk opzoeken.

Voorts vind je bij Travelbags een groot assortiment aan andere tassen. Je kunt er rugtassen kopen voor je kind of een tas om je laptop mee te nemen. Maar Travelbags heeft ook een grote collectie stijlvolle handtassen, onder andere van Liebeskind, Armani en Calvin Klein.

Tot slot vind je op de website accessoires voor tassen en koffers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tassen, kofferbanden en kofferweegschalen. In de aanbiedingensectie vind je doorlopend meer dan duizend interessante aanbiedingen.

Travelbags.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Travelbags accepteert betalingen via iDeal, Creditcard, Paypal en AfterPay. De verzending vindt plaats via PostNL en is gratis binnen Nederland, België en Duitsland. Bestellingen die voor middernacht worden geplaatst worden in principe de volgende werkdag geleverd.