Trendmax.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Trendmax is net als onder andere Bellatio en Oranjeshopper onderdeel van Shoppartners BV. Trendmax heeft een ruim assortiment met meer dan 50000 verschillende producten. Trendmax is gevestigd in Alkmaar en bestaat al sinds 1999.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Trendmax.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Trendmax.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.trendmax.nl/?tt=903_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde "actie"-producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Trendmax.nl Trendmax heeft meer dan 50000 producten in het assortiment. Bijzonder bij Trendmax is het ruime assortiment aan speelgoed (met enkele tienduizenden artikelen) en de enorme collectie knuffeldieren (2500 stuks). Ook voor huis, tuin en keukenartikelen en reisartikelen kun je bij Trendmax terecht, je vindt er allerlei producten, van bakvormen en etagères tot vogelhuisjes. Er is ook een ruime selectie aan reisproducten.

Naast producten voor het huis kun je ook veel kleding en persoonlijke verzorgingsproducten bij Trendmax kopen. Er is een grote collectie kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Mensen met grotere maten hebben bij Trendmax een ruime keus. Ook is er een selectie erotische producten beschikbaar, waaronder DVDs en vibratoren.

Trendmax accepteert betalingen op verschillende manieren, zoals bankoverschrijvingen, creditcard en iDeal. Het is ook mogelijk om bij Trendmax met contant geld te betalen door dit op te sturen naar een adres in Alkmaar. Er zijn ook verschillende betalingsmethoden voor Belgische klanten beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de betaalmethoden van de grootste Belgische banken. Trendmax rekent bezorgkosten van €3,95 binnen Nederland en €6,95 voor leveringen naar België.