Tsjecho Reizen Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Al sinds 1995 biedt het Rotterdamse Tsjecho Reizen vakanties aan naar Tsjechië en Slowakije. Tsjecho Reizen heeft ook een kantoor in Praag en is daardoor goed bekend met de lokale markt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van TsjechoReizen.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij TsjechoReizen.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/goxgpkm

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde vakanties. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Tsjecho Reizen Tsjecho reizen heeft een divers aanbod aan reizen naar Tsjechië en Slowakije. Er worden niet alleen stedentrips aangeboden naar Praag, maar ook wintersportvakanties en zomervakanties. Ook een actievere vakantie, zoals een wandelvakantie in het Reuzengebergte behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor golfliefhebbers heeft Tsjecho Reizen de website www.golfenintsjechie.nl gelanceerd. Via deze website kun je golfreizen in Tsjechië boeken.

Dankzij de Praagse vestiging heeft Tsjecho reizen goede lokale contacten. Hierdoor kun je bij Tsjecho Reizen terecht komen op bijzondere plekken. Ook als je zelf al een reis naar Tsjechië of Slowakije hebt geboekt kan je gebruik maken van de expertise van Tsjecho Reizen. Het bedrijf biedt ook dagexcursies aan. Alle gidsen bij Tsjecho Reizen spreken naast Nederlands ook Tsjechisch of Slowaaks en kunnen zo ook helpen bij problemen op vakantie.

De consument is bij Tsjecho Reizen beschermd door de ANVR, de SGR en het calamiteitenfonds. Betalen kan met iDeal, creditcard, Bancontact en Giropay. Het is daarnaast mogelijk om via de Europeesche een reisverzekering af te sluiten bij je reis.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: