Tuinkussenwinkel.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De tuinkussenwinkel spreekt voor zich. De naam van deze winkel verklaart zelf al wat je in deze webshop kunt kopen. Hier kun je alle soorten tuinkussens kopen. Uiteraard worden hier stoelkussens verkocht, maar je vind hier ook kussens voor ligbedden, voor in de bank of loungekussens.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Tuinkussenwinkel.nl:

14% korting

Ten minste 14% korting bij Tuinkussenwinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jmee63p

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde outlet producten bij Tuinkussenwinkel. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Tuinkussenwinkel.nl Voor wie graag in de zon zit, maar niet graag verbrandt, verkoopt de Tuinkussenwinkel ook parasols. Verder vind je hier ook een groot assortiment aan sierkussens die je binnen- of buitenmeubilair alleen maar kunnen opvrolijken.

Maatwerk bij de Thuiskussenwinkel

Je hebt banken in alle maten en soorten. Om het mooiste resultaat te krijgen, is het nodig dat je kussens mooi op een bank of een stoel passen. Wanneer een bank een beetje een afwijkend formaat heeft is het nodig een kussen op maat te laten maken. Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij de Thuiskussenwinkel. Deze webwinkel biedt een maatwerkservice die in het bijzonder kussens aanpast voor loungesets. Daarbij heb je als klant de keuze tussen drie bedrijven waar de Thuiskussenwinkel mee samenwerkt. Zo krijg je een gepersonaliseerde service en het beste resultaat.

De outlet

Zoals elke zichzelf respecterende webshop beschikt de Thuiskussenwinkel over een outlet. Hier worden je koopjes aangeboden zoals 4 kussens halen en maar 3 betalen. Los van deze buitenkans, vind je hier nog andere periodieke aanbiedingen die je niet aan je voorbij mag laten gaan.