Tuinposter Kortingscode / Kortingsbon 2019 | 10-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Tuinposter.nl biedt de ideale oplossing voor lelijke blinde muren in je tuin. Nu kun je er gewoon een poster tegenaan zetten, met jouw favoriete afbeelding. In deze webwinkel kun je kiezen uit een groot aantal afbeeldingen. Wanneer je je keuze niet kunt maken, kun je ook je eigen posterfoto inleveren.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Tuinposter.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-15€ korting, gratis verzending en meer bij Tuinposter.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.tuinposter.nl/tuinkunst/?tt=918_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Tuinposter.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Tuinposter In de webshop zelf vind je al mediterrane doorkijkpoortjes, een tropisch eiland, een lavendelveldje in de Franse Provence, of gewoon een afbeelding van een vlinder, libelle, of ander dier. Alle posters zijn gewoon te bestellen via de webwinkel van tuinposter.nl.

In de meeste gevallen wordt de poster geprint op een doek. Vervolgens wordt de poster wordt opgespannen op een houten frame met een onzichtbaar zelf ontwikkeld ophangsysteem. Het frame is van hout dat speciaal voor buitengebruik geschikt is.

Tuinposter biedt ook andere ophangsystemen. Je kunt ook een tule gebruiken. Dat is een lus aan de bovenkant in het doek. Daar kan een stok doorheen waaraan je de poster ophangt. Een zelfklevende poster behoort ook tot de mogelijkheden. Verder wordt in deze webshop ook een systeem met een houten frame voorgesteld en ook een ophangsysteem uit bamboe behoort tot de mogelijkheden.

Tuinposter.nl levert met deze posters een perfecte oplossing voor dat saaie hoekje in je tuin. Het maakt de tuin aantrekkelijker en geeft de illusie van meer ruimte. De prijzen van Tuinposter zijn betaalbaar, maar zijn telkens afhankelijk van de benodigde afmetingen en het gekozen ophangsysteem. Dat wordt allemaal voor je berekend in de webshop aan de hand van de door jou opgegeven afmetingen. Dit is dus echt een oplossing op maat.