Tyre Company Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Voor goede banden gebruik je onze Tyre Company kortingscode, speciaal voor wie van zijn auto houdt. Daarmee scoor je namelijk de mooiste banden voor de laagste prijs. Blijf meteen op de hoogte van andere aanbiedingen en promoties en betaal altijd de mooiste prijs.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van TyreCompany.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Tyre Company.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.tyrecompany.nl/tyre/?tt=16423_12_260598_&r=https://www.tyrecompany.nl/

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op TyreCompany.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Tyre Company TyreCompany is een webshop gespecialiseerd in de levering van banden en velgen voor auto’s. TyreCompany is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een hoofdkantoor in het Brabantse Cuijk. Inmiddels verkoopt TyreCompany banden en velgen in meer dan 15 landen.

Bij TyreCompany kun je eenvoudig de juiste band vinden voor jouw auto. Als je de verschillende maten van je huidige band invoert vind je alle banden die om jouw velg passen. Vervolgens kun je op basis van merk een band van je keuze uit zoeken. TyreCompany heeft banden van tientallen merken en daardoor vele duizenden soorten banden voor alle gangbare auto’s. Er is ook een grote selectie banden voor motoren.

Daarnaast is het mogelijk om velgen te kopen voor je auto. Je kunt hierbij kiezen voor lichtmetalen velgen of voor stalen velgen. Op basis van het merk en type van je auto vind je alle velgen die om je wielen passen. Tot slot is er een mogelijkheid om sets banden en velgen voor je auto te kopen. Ook dit gaat op basis van het merk en type van je auto. Vervolgens selecteer je als eerste een set velgen en daarna een set bijpassende banden.

Betaling bij TyreCompany kan met iDeal, Paypal of Creditcard. Levering gebeurt via een van de montagepartners van TyreCompany. Deze montagepartners kunnen eventueel de banden voor je monteren.