Ulla Popken Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Ulla Popken is een kledingzaak gespecialiseerd in de verkoop van elegante dames- en herenmode in grotere maten. De familie Popken uit Noord-Duitsland heeft een historie in de kledingbranch die terug gaat tot het eind van de 19de eeuw.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van UllaPopken.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Ulla Popken.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?40571252C18395689&ULP=[[https://www.ullapopken.nl/nl/categorien/sale/?campid=200&partnerid=5450&bannerid=153020&campaign=affiliate/zanox/deeplinkgenerator]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale producten bij Ulla Popken. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Ulla Popken Het merk Ulla Popken kwam in 1987 tot stand nadat men ontdekte dat er weinig mode was voor jonge vrouwen met grote maten.

In de webwinkel van Ulla Popken kun je eenvoudig mooie dames- en herenkleding in grote maten vinden. Er is een ruime selectie aan kleding in alle soorten. Je vindt er mooie alledaagse kleding, maar ook kleding voor speciale gelegenheden. Er is een ruim aanbod aan lingerie, sport- en nachtkleding. De meeste kleding is verkrijgbaar in maten vanaf 42 tot en met 64. Via een speciale module op de website is het mogelijk om kledingadvies te krijgen, zodat je kleding kunt kopen die bij jouw figuur past.

Ulla Popken heeft een aparte kledinglijn, Pure, die voldoet aan de Global Organic Textile Standard, wat betekent dat minimaal 70% van de textielvezels afkomstig is van biologisch katoen.

Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen bij Ulla Popken. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of op rekening. De verzendkosten zijn altijd €4,95, ongeacht de bestelwaarde. Levering vindt plaats via PostNL.