VakantieFriesland.com Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Friesland is een prachtige vakantiebestemming om heerlijk uit te waaien met het gezin. Vakantiehuisjes met korting kunt u boeken met de Vakantiefriesland kortingscode, die u hier vindt. U kunt gebruik maken van de Vakantiefriesland kortingscode en vele andere aanbiedingen, om uw vakantie naar Friesland zo voordelig mogelijk te maken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van VakantieFriesland.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-75€ korting en meer bij VakantieFriesland.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.vakantiefriesland.com/vakantiewoning/?tt=1811_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op VakantieFriesland.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

VakantieFriesland.com Vakantiefriesland.com is misschien wel de meest duidelijke vakantie website. Zoals de naam doet vermoeden kan je hier vakanties boeken in Friesland. Het mooie aan deze website is de mogelijkheid om te sorteren op wat voor u belangrijk is, zoals het meenemen van uw hond of de ligging aan water. Er zijn heel veel verschillende activiteiten die u kan ondernemen in Friesland en Vakantiefriesland.com heeft voor elke situatie een geschikte verblijfplaats voor u.

Aanbod

Vakantiefriesland.com heeft een groot aanbod aan verschillende huisjes. Zo vindt u hier huisjes aan het water, huizen speciaal voor met uw hond en natuurlijk ook vakantieparken. Door het ervaringssysteem op de website kan je eenvoudig zien welke accommodatie goed valt bij gasten en welke niet. Hierdoor komt u bijna nooit in een slecht huisje terecht. Ook staat er bij elke advertentie vermeld welke extra's er zijn. Zo wordt er aangegeven of er wifi is, hoeveel bedden er zijn en of er bijvoorbeeld een rondleiding film is. U kunt dan direct zien hoe het huisje er van binnen uitziet.

Betaling en Levering

Zodra u op de site een huisje hebt gevonden en een geschikte datum vastzet, kunt u uw bestelling betalen met Ideal of Creditcard. Ideal is de geprefereerde methode omdat dit altijd via uw eigen bank gaat. Boekingskosten zijn al inbegrepen en worden niet achteraf nog eens verrekend.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: