VakantieVeilingen Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Vakantieveilingen.nl is een website waarop vakanties, toegangskaartjes en andere spullen verkocht worden door middel van een veiling. Maandelijks zijn er meer dan 150000 veilingen in verschillende categorieën. Op ieder moment van de dag worden er nieuwe producten online gezet.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van VakantieVeilingen.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-50€ korting en meer bij VakantieVeilingen.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=4179&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op VakantieVeilingen.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

VakantieVeilingen Het meedoen aan veilingen gaat eenvoudig. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je meedoen aan een veiling. De veiling heeft een duidelijke eindtijd. Je kunt eenvoudig een bod plaatsen via een invulveld. Mocht jouw bod aan het eind van de veiling het hoogst zijn, dan kun je het bedrag betalen met iDeal, Creditcard of Paypal. Vervolgens krijg je een voucher voor je dagje uit, vakantie of product. Deze krijg je per e-mail, per post, of kun je gelijk downloaden als e-ticket.

Op vakantieveilingen.nl vind je een grote selectie veilingen van verschillende soorten vakanties en uitstapjes. Er zijn tickets te koop voor concerten en andere avondjes uit. Je kunt tickets kopen voor wellness-arrangementen of bezoekjes aan sportevenementen. Daarnaast zijn er kaartjes te koop voor pretparken en andere attracties. Uiteraard vind je ook een grote selectie vakanties in binnen- en buitenland; van een weekendje weg in Volendam of Maastricht tot een korte trip naar Turkije. Ook zijn er interessante producten te koop, denk bijvoorbeeld aan horloges of gadgets.

Vakantieveilingen.nl rekent administratiekosten van €5 bovenop de veilingprijs. Bij de aankoop van producten kunnen verzendkosten worden gerekend. Meestal bedragen deze €5,95.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: