Van Nood Reizen Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bent u van plan om binnenkort een stedentrip te maken? Dan zit u hier goed! Hier vindt u de Van Nood Reizen kortingscode, waarmee u bij deze stedenspecialist een voordelige reis naar een hippe stad kunt boeken. Het enige wat u hoeft te doen is de kortingscode invullen bij het bevestigen van de boeking, of gebruik te maken van de andere acties!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Van Nood Reizen:

15% korting

Ten minste 15% korting bij VanNood.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.vannood.nl/tradetracker/?tt=803_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Van Nood Reizen Van Nood reizen is een van de belangrijkste reisbureau’s in Nederland voor stedentrips. Het bedrijf biedt stedentrips aan naar meer dan tien verschillende bestemmingen in Europa. Van Nood is al meer dan tachtig jaar actief op de reismarkt en heeft dus inmiddels meerdere generaties reizigers naar de verschillende bestemmingen gebracht.

De door Van Nood georganiseerde reizen vinden plaats per luxe touringcar. Kenmerkend aan de groepsreizen met Van Nood is dat er op reizen naar Praag, Berlijn, Londen of Parijs Nederlandstalige gidsen meegaan. Deze gidsen kennen de stad op hun duimpje en kunnen ook helpen bij problemen. Een stadstoer is bij elke reis inbegrepen terwijl andere programmaonderdelen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een museum of kathedraal steeds optioneel zijn. Naast busreizen organiseert Van Nood ook minicruises naar een aantal plaatsen in Engeland.

Van tijd tot tijd organiseert het bedrijf thematische reizen, zoals reizen naar voetbalwedstrijden of concerten in het buitenland. Omdat Van Nood reizen organiseert per touringcar wordt het bedrijf uit Diemen ook vaak ingeschakeld voor groepsreizen en personeelsuitjes.

Reizen met Van Nood zijn eenvoudig te boeken via de website of per telefoon. Alle reizen vallen onder het calamiteitenfonds en Van Nood is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: