ViaDennis Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Viadennis is een webwinkel met accessoires en accu’s voor laptops. Het bedrijf is onderdeel van Viadennis International B.V., een onderneming gevestigd in Leeuwarden. Viadennis beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en ICT Waarborg. Het keurmerk ICT waarborg houdt onder andere in dat de consument beschermd is bij faillissement van de webwinkel en dat er mogelijkheden zijn om geschillen op te lossen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ViaDennis:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij ViaDennis.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.viadennis.nl/computer/?tt=15804_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op ViaDennis.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

ViaDennis Viadennis verkoopt accessoires en accu’s voor meer laptops van meer dan 15 verschillende merken. Je kunt eenvoudig de accessoires voor jouw laptop vinden door te zoeken op merk en type. Voor veel laptops zijn adapters en autoladers beschikbaar. In veel gevallen is er een keuze tussen een adapter van een huismerk en een officiële lader van de fabrikant. Viadennis verkoopt ook veel accu’s voor laptops.

Voor laptops van verschillende merken zijn daarnaast andere accessoires beschikbaar. Er zijn met name veel verschillende soorten toetsenborden verkrijgbaar, onder andere voor laptops van Acer, Dell en Toshiba. Viadennis breidt het assortiment aan accessoires voortdurend uit waardoor er meer toebehoren beschikbaar komen voor meer verschillende apparaten.

Je kunt de producten bij Viadennis betalen met iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal (toeslag) of middels een achterafbetaling via AfterPay. Pakketten worden aangetekend en verzekerd verzonden. Hiervoor betaal je een bijdrage van €3,95 per bestelling.