Viking Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Viking is een leverancier van kantoorbenodigdheden. Viking is in 1994 gestart met het verkopen van kantoorartikelen aan particulieren en bedrijven. Viking is thans onderdeel van Office Depot Europe, een van de grootste bedrijven op het vlak van kantoorartikelen in Europa.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van VikingDirect.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 10-50€ korting, gratis verzending en meer bij VikingDirect.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?42956376C1047238&ulp=[[/?includeVAT=false&cm_mmc=zan-_-ZXUserID-_-textlink-_-&s2m_channel=74&zanpid=ZXUserID&s2m_exaffid=ZXUserID]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op VikingDirect.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Viking heeft alles wat je nodig hebt om je kantoor draaiende te houden. Zo heeft Viking een ruime collectie met verschillende soorten papier. Er is gewoon A4 papier voor in je printer, maar ook speciaal papier waarop je foto’s heel goed uit de verf komen. Ook zijn er andere producten op basis van papier, zoals enveloppen, etiketten en kladblokken. Om je printer van inkt te voorzien heeft Viking verschillende soorten inkt en toners. Er zijn niet alleen cartridges van de printerfabrikanten zelf verkrijgbaar, maar ook van het eigen Office Depot merk. Eventueel kun je ook een printer of andere kantoorapparatuur aanschaffen.

Heb je pennen, mappen of andere kantoorartikelen nodig, dan is het ook de moeite waard om bij Viking te kijken. Er zijn duizenden artikelen in deze categorie voorradig. Ook je facilityproducten kun je inkopen bij Viking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie, thee en koekjes, maar ook aan producten als handdoeken en toiletpapier.

Tot slot kun je je kantoor inrichten met de spullen die Viking verkoopt. Er is van alles verkrijgbaar, van bureaus en bureaustoelen tot kasten.