Vision Direct Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Oktober

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Hier vindt u de Vision Direct kortingscode, waarmee u alles wat u nodig hebt voor een beter zicht kunt aanschaffen voor een lage prijs. Contactlenzen, brillen en oogverzorging, met de kortingscode en de acties van de website, profiteert u van een hoge korting op uw volgende bestelling.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van VisionDirect.nl:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij Vision Direct.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/juxkesc

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Vision Direct Vision Direct is de plek voor al uw contactlenzen, lenzenvloeistof en andere oogverzorging producten. Opgericht in 1998 door opticiens zijn ze al meer dan 18 jaar druk bezig om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben ze niet alleen de beste merken van de hoogste kwaliteit, ook hebben ze deze voor de scherpste prijs.

Hierdoor bespaart u tot wel 45% ten opzichte van traditionele opticiens. Mocht u vragen hebben over uw contactlenzen of de verzorging die hier bij komt kijken, dan kan u simpel en snel contact opnemen met de opticiens via email en telefoon. Ook is er een informatieve blog aanwezig die vaak nieuwe artikelen heeft op het gebied van lenzen.

Aanbod

Zoals u nu weet heeft VisionDirect.nl alles op het gebied van oogverzorging en contactlenzen. Maar het gaat hier niet om de goedkope merkloze producten. Op VisionDirect.nl vindt u merken zoals Air Optix, Biofinity en Focus Dailies.

Betaling en Levering

Uw bestelling is veilig te betalen met Ideal, Paypal en creditcard. Ook is het mogelijk om te betalen met Klarna, hier wordt echter wel een extra toeslag voor gerekend van €2,50.

Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende werkdag meestal al thuisbezorgd. Verzendkosten bedragen €3,99 maar mocht uw bestelling meer dan €69 euro bedragen, dan zijn de verzendkosten geheel gratis.

Retourneren is mogelijk mits het product in goede staat verkeerd en het binnen 14 dagen wordt teruggestuurd.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: