Vliegwinkel Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Al sinds 1989 actief, en nog steeds een van de beste websites om uw vlucht te boeken: met de Vliegwinkel kortingscode kunt u nu nóg voordeliger op reis. U boekt uw vlucht naar uw favoriete bestemming via de website en profiteert van vele kortingen dankzij deze code en alle andere speciale deals en acties.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Vliegwinkel.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Vliegwinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/z2s3eqx

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Vliegwinkel Vliegwinkel.nl is vandaag de dag een van de grootste online verkoper van vliegtickets in Nederland. Op de website kunt u door de bestemming en de luchthaven van vertrek in te vullen, eenvoudig alle vluchten van elke vliegmaatschappij vergelijken en uw tickets boeken.

Zo weet u zeker dat u altijd de goedkoopste vlucht te pakken heeft. Daarnaast kunt u via Vliegwinkel.nl ook nog meer dan 72.000 hotels in meer dan honderd landen met elkaar vergelijken, en om de trip helemaal af te maken, boekt u ook nog autoverhuur in het land van bestemming bij de Vliegwinkel.

Vliegwinkel is opgericht in 1989 met een fysieke reiswinkel in Haarlem, waarna de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Utrecht ook hun deuren openden. In 2001 werden de vliegtickets ook online aangeboden met de oprichting van Vliegwinkel.nl. Sinds 2011 zijn alle winkels gesloten, en gaat de verkoop van tickets enkel nog via de website, als onderdeel van het wereldwijde reisbureau Travix. Vliegwinkel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, de International Air Transport Association en de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Via de website kunnen de tickets naar allerlei verschillende landen eenvoudig worden vergeleken, geboekt en betaald. Onder de betaalmogelijkheden vallen iDeal, Creditcard en Paypal.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: