Voetbal-Geest Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Voetbal-geest.nl is een relatief nieuwe en snel groeiende webshop die ontstaan is uit een drietal fysieke winkels. Voetbal-geest.nl is één van de vele webshops die hieruit is ontstaan. Elk van deze webshops is gefocust op één bepaalde markt, in dit geval dus voetbal.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Voetbal-Geest.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Voetbal-Geest.

BEKIJK KORTINGSCODE

ds1.nl/c/?si=7839&li=1364843&wi=298885&ws=&dl=sale%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Voetbal-Geest Omdat deze webshop wordt onderhouden en gerund door echte fanatiekelingen op het gebied van sport en voetbal is er naast een webshop ook een blog aanwezig. Op deze blog vind je interessant nieuws over alles omtrent voetbal.

Aanbod

Op Voetbal-geest.nl vindt u dus alles omtrent voetbal. Van kleding voor keepers en voetballers tot sporttassen. Het grootste aanbod is echter toch wel de voetbalschoenen. Met grote korting worden alle A-merken aangeboden, zelfs de nieuwste modellen. Met veel beschikbare kleuren en modellen is er voor ieder wat wils, zowel indoor als outdoor en voor kunstgras en normaal gras.

Betaling en Levering

Uw bestelling is simpel en veilig af te rekenen met Ideal. Ook is het mogelijk om je bestelling af te rekenen met MasterCard en Visa. Mocht u liever achteraf betalen is dat ook mogelijk via AfterPay.

Als u uw bestelling voor 16.00 uur plaatst dan is deze de volgende dag al in huis. En mocht deze meer dan €50 bedragen, dan wordt deze ook nog eens gratis opgestuurd. Verzendkosten voor pakketjes onder de €50 bedragen €4,95.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop dan kan u deze binnen 14 dagen retour sturen.