Voetbalfanwinkel Kortingscode / Actiecode 2018 | 20% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Voetbalfanwinkel is een webshop op het gebied van fanartikelen van voetbalclubs. Voetbalfanwinkel is gevestigd in het Limburgse Oirlo (nabij Venray) en heeft ruim 3000 artikelen op voorraad.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Voetbalfanwinkel.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Voetbalfanwinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j2reemp

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Voetbalfanwinkel In de webwinkel van Voetbalfanwinkel is een grote hoeveelheid merchandise aanwezig van vijftien verschillende Nederlandse voetbalclubs. Van de traditionele top drie (Ajax, PSV en Feyenoord) vind je allerlei artikelen, variërend van babykleding tot en met badartikelen. Er zijn uitgebreide collecties met shirts. Van de 12 andere Nederlandse clubs die Voetbalfanwinkel in het assortiment heeft kun je in ieder geval shirts kopen, en meestal nog enkele andere fanartikelen.

Ook liefhebbers van buitenlandse clubs en van landenteams kunnen bij Voetbalfanwinkel merchandise kopen. Er is een ruime collectie aan artikelen van FC Barcelona. Ook de collectie fanartikelen van Bundesligaclubs is bijzonder. Je vindt niet alleen spullen van grote clubs als Bayern München, maar ook merchandise van MSV Duisburg of 1. FC Köln. Tot slot is er een collectie met trainingspakken en een outletsectie waarin merchandise uit eerdere seizoenen wordt verkocht.

De betaling bij voetbalfanwinkel kan vooraf gebeuren met iDeal of creditcard. Ook een levering onder rembours is mogelijk tegen een betaling van €15. Tot en met €75 bedragen de verzendkosten €4,95. Boven de €75 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.