Voetbalschoenenwinkel Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-30% korting | Februari


Voetbalschoenenwinkel is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van voetbalschoenen. Het bedrijf is gevestigd in Zaandam en heeft twee andere webshops; een voor de verkoop van voetballen en een voor de verkoop van korfbalschoenen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Voetbalschoenenwinkel.com:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Voetbalschoenenwinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.voetbalschoenenwinkel.com/voetbal/?tt=10479_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Voetbalschoenenwinkel Voetbalschoenenwinkel heeft een grote collectie voetbalschoenen van gerenommeerde merken als Adidas, Nike en Puma. Je kunt de juiste voetbalschoen vinden door te zoeken op basis van het merk, maar je kunt ook voetbalschoenen selecteren die gemaakt zijn voor kunstgras, in de zaal of met een vaste nop. De voetbalschoenen voor kinderen staan apart vermeld op de website. Je kunt eenvoudig de voetbalschoenen in jouw maat uitzoeken.

Voetbalschoenenwinkel vind het erg belangrijk dat klanten voetbalschoenen kiezen die bij hen passen. Op de website staat dan ook veel informatie die je kunt gebruiken om de voetbalschoenen te kiezen die bij jouw wensen passen. Zo kun je aan de hand van het voetbalveld de juiste soort noppen onder je voetbalschoenen kiezen. Hiermee kun je beter presteren en verklein je de kans op vervelende blessures.

De betaling bij voetbalschoenenwinkel kan alleen met iDeal. Bestellingen met een bestelwaarde groter dan €75 worden gratis verzonden. Anders bedragen de verzendkosten €4,95. Voetbalschoenenwinkel levert alleen naar adressen in Nederland en maakt hiervoor gebruik van PostNL. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn binnen gekomen worden op dezelfde dag nog behandeld.