Voetbalshirtjeswinkel Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Voetbalshirtjeswinkel is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van goedkope voetbalshirts. Voetbalshirtjeswinkel valt onder 6Ways, een Rotterdams e-commercebedrijf.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Voetbalshirtjeswinkel.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Voetbalshirtjeswinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/guswwsl

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Voetbalshirtjeswinkel In de Voetbalshirtjeswinkel vind je een grote collectie voetbalshirts en tenues van grote clubs. Er is ook keuze uit shirtjes van meer dan 10 verschillende landen. Je kunt er onder andere het shirt van Real Madrid tijdens de Primera Division of van Paris Saint-Germain tijdens de Ligue 1 kopen. In sommige gevallen kun je voordelig een heel tenue kopen, dus zowel een shirt, broekje als kousen van een voetbalclub. Sommige shirts zijn voorzien van de namen van spelers; je kunt bijvoorbeeld een shirtje kopen van Bayern München met de naam van Arjen Robben achterop. Naast shirts zijn er ook andere fanartikelen te koop, onder andere van Ajax, PSV en Feyenoord.

Voetbalshirtjeswinkel biedt de mogelijkheid om je bestellingen verder te personaliseren. Het is mogelijk om een shirt te laten bedrukken met een rugnummer en een naam naar keuze. Je kunt ook een bestelling als cadeautje in laten pakken.

Betalingen bij Voetbalshirtjeswinkel kunnen via iDeal, Creditcard of PayPal. In veel gevallen is ook betaling achteraf mogelijk. Verzendkosten zijn gratis boven een bedrag van €20 (€50 voor bestellingen naar België en Duitsland). Onder dit bedrag betaal je €3,95. Bestellingen die voor 18:00 zijn gedaan worden in principe de volgende bezorgdag afgeleverd.