Vrijbuiter Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Vrijbuiter.nl is als onderdeel van Navitas (de investeringsmaatschappij van Zeeman) de outdoor specialist van Nederland. Ook op het gebied van kamperen kan je terecht bij Vrijbuiter. Naast een grote webwinkel heeft Vrijbuiter meerdere fysieke winkels.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Vrijbuiter.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Vrijbuiter.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zsy4drx

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Vrijbuiter Ook zijn ze actief op verschillende social media. Zo nemen ze verschillende informatieve en amuserende video's op in de winkels. Denk hierbij aan de uitleg van verschillende producten, zoals het plaatsen van caravan spiegels en het opzetten van een familie tent.

Aanbod

Vrijbuiter.nl heeft een groot assortiment aan outdoor producten. Dit loopt uiteen van tenten tot outdoor kleding. U kunt hier dus niet alleen terecht voor uw kampeer artikelen, maar ook voor bijvoorbeeld uw wintersport kleding. Maar denk ook aan barbecues en andere spullen voor in uw tuin.

Betaling en Levering

Zodra u uw aan te schaffen producten heeft gevonden kan u deze veilig afrekenen hoe u dat wil. Dit kan bijvoorbeeld in uw eigen bankomgeving met Ideal. Ook is het mogelijk om te betalen met uw creditcard, Paypal en Afterpay.

Bezorgkosten bedragen €4,95 voor bestellingen onder de €25. zit uw bestelling boven dit bedrag dan is de bezorging geheel gratis. Meestal is uw aankoop binnen 3 dagen thuis.

U kan binnen 90 dagen gratis uw aankoop retourneren mocht u niet tevreden zijn.