Wear for Love Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Wear for Love is een Nederlandse modebedrijf, opgericht door twee ware Fashionistas, Rosalie Keijer en Danie Zwaan. Het bedrijf is in 2011 gestart en verkoopt kleding, modeaccessoires en lifestyleproducten voor allerlei gelegenheden.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Wear for Love:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Wear for Love.

BEKIJK KORTINGSCODE

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij WearforLove.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Wear for Love heeft dan ook een ruim assortiment met kleding voor iedere vrouw. Wil je wat meer casual gekleed gaan, dan kun je een leuk t-shirt aantrekken van een merk als LA Sisters. Op andere momenten wil je jezelf misschien in een leuk jurkje hijsen uit de Wanderlust Amsterdam Collection. Je kunt de collectie van Wear for Love in een keer bekijken door op alle kleding te klikken, maar je kunt ook op zoek gaan naar een specifiek kledingstuk, zoals een trenchcoat of een blazer.

Bij Wear for Love kun je je outfit ook voorzien van bijpassende accessoires. Zo zijn er allerlei bedels verkrijgbaar voor aan je ketting of armband. Uiteraard kun je er ook je honger naar nieuwe tassen stillen en er zijn shawls te vinden. Ook is er een kleien collectie met schoenen, waaronder slippers en leuke sandaaltjes.

In de categorie beauty en lifestyle vind je allerlei producten die je kunt gebruiken om jezelf mooi te maken. Zo zijn er reinigingsdoekjes, maar ook verschillende elektrische apparaten, waaronder reinigingsborstels voor de huid of voor je gezicht.