Wickey Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Wickey is een Duitse webwinkel op het gebied van speeltoestellen voor kinderen. Het bedrijf is afkomstig uit Gangelt, vlak over de grens bij Heerlen. Wickey is eind jaren negentig ontstaan toen Guido Goyen zelf gemaakte speeltoestellen begon te verkopen. Inmiddels levert Wickey speeltoestellen aan tal van landen. Daardoor staan er inmiddels in meer dan 500.000 tuinen speeltoestellen van het Duitse merk.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Wickey.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Wickey.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?43575604C66132049&ulp=[[/sale.html]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Wickey.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Wickey heeft een hele grote collectie met allerlei verschillende speelhuizen voor kinderen. Het aanbod loopt uiteen van simpele speelhuizen van een paarhonderd euro tot grote klauterkastelen waar tientallen kinderen tegelijk in kunnen spelen. Bij bestelling van een speelhuis is het soms mogelijk om extra’s te bestellen, zoals handgrepen of laddersporten van bepaalde materialen.

Ook heeft Wickey schommels in de aanbieding. Het aanbod loopt hierbij opnieuw uiteen van kleine schommels geschikt voor één kleuter tot kleine speelhuizen met daaraan een schommel. Ook verkoopt het bedrijf zandbakken en speeltoestellen zoals wipkippen. Als laatste is er houten tuinmeubilair verkrijgbaar, waaronder picknicktafels.

Alle speeltoestellen van Wickey zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze materialen zijn zodanig bewerkt dat ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, van storm en regen tot zon en vorst. Als je op zoek bent naar extra veiligheid, dan kun je speeltoestellen kopen die voldoen aan veiligheidsnormen zoals de EN1176.