Wimdu Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-20% korting | Februari


Wimdu is dé plek voor het boeken van goedkope stadsappartementen en vakantiewoningen over de hele wereld. Met de Wimdu kortingscode kan dit nu nóg goedkoper! Maak bij het betalen van uw boeking gebruik van deze kortingscode of een van de vele andere acties, en maak uw vakantie zo voordelig mogelijk!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Wimdu.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-20%, 10-100€ korting en meer bij Wimdu.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?42881394C30074323

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Wimdu.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Wimdu is een van de grootste bedrijven ter wereld voor de tijdelijke verhuur van woonhuizen en appartementen. Wimdu is in 2011 opgericht in Berlijn en heeft zelf geen hotels of appartementen. Het brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Als je op zoek naar bent een leuke woning voor op reis, dan is de kans groot dat je deze op Wimdu vindt. Via de website www.wimdu.nl of via de app heb je de keuze uit meer dan 350000 vakantiehuizen en appartementen in landen over de hele wereld. Je kunt niet alleen huizen huren in wereldsteden als Rio de Janeiro of Londen, maar er zijn ook veel woningen te reserveren in toeristische gebieden als de Costa Brava of op Bali.

Je kunt op verschillende manier het huis voor jouw droomvakantie vinden. Je kunt zoeken op basis van plaats en vervolgens op een kaart verder zoeken naar een woning op jouw droomlocatie. Daarnaast kun je zoeken op type huis (bijvoorbeeld appartement of vrijstaande woning) en op faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een keuken of een zwembad. Wimdu brengt servicekosten in rekening bovenop de huur die aan de eigenaar wordt betaald.

Heb je zelf een woonruimte die je niet gebruikt, dan kun je deze ook aanbieden op Wimdu. Je kunt dan geld verdienen met het verhuren van deze woonruimte aan toeristen of zakenreizigers.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: