Wintertrex Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bij Wintertrex vind je de meest voordelige wintersportvakanties, inclusief skipas. Maar dit kan nu nóg goedkoper! Hier vind je de Wintertrex kortingscode en allerlei andere aanbiedingen en extra’s om extra goedkoop op wintersport te kunnen gaan. Door bij het betalen de kortingscode in te vullen, kunt u flink wat geld besparen!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Wintertrex.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-150€ korting en meer bij Wintertrex.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=22934&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Wintertrex.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Wintertrex Wintertrex.nl is een online winkel en vakantiebureau gespecialiseerd in wintervakanties en wintersportvakanties. Op wintertrex vind je niet alleen appartementen en hotels, het bijzondere van wintertrex.nl is dat ze ook volledige skivakanties bieden.

Dit betekent dat je naast je verblijf ook een skipas krijgt. Door slimme afspraken krijg je de skipas plus het verblijf samen, voor minder geld dan de twee los zouden kosten.

Aanbod

Op Wintertrex.nl vind je wintersport vakanties op heel veel verschillende plekken. Van Frankrijk tot Oostenrijk en van de Pyreneeën tot de Alpen. Of je nou wil skiën in Val Cenis of in Tirol, er zijn altijd scherpe aanbiedingen voor jou. Weet je niet zeker waar je dit jaar naartoe wil? Dan heeft Wintertrex.nl een speciale selectie aan mooie en populaire bestemmingen. Mocht je vragen hebben over het boeken, of de vakantie zelf, dan kan je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen.

Betaling en Levering

Zodra jij jouw bestemming hebt gevonden, kan je deze gemakkelijk boeken via de online agenda. Vervolgens kan je de betaling uitvoeren met Ideal bij uw eigen bank of natuurlijk met een creditcard. Zowel MasterCard als Visa worden geaccepteerd. Zodra je hebt betaalt krijg je direct via de mail een bevestiging en de benodigde informatie.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: