Woodify Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Als je een bijzondere zonnebril wilt, dan moet je zeker eens bij Woodify kijken. Dit bedrijf uit Amsterdam maakt namelijk stijlvolle zonnebrillen die gemaakt zijn van duurzaam hout. Woodify is in 2013 opgericht en maakt snel furore. Inmiddels worden de bijzondere zonnebrillen als in grote delen van Europa verkocht.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Woodify.eu:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Woodify.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

woodify.eu/sunglasses/?tt=22363_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Woodify.eu (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Woodify In de webwinkel van Woodify vind je een groot aantal stijlvolle zonnebrillen met een montuur van hout. Er zijn exemplaren van verschillende soorten hout. Deze houtsoorten hebben hun allemaal verschillende eigenschappen als het gaat om gewicht en kleur, waardoor je een unieke bril krijgt. Sommige zonnebrillen worden geschilderd, waardoor het aantal mogelijke kleuren nog verder toeneemt.

Ook qua glazen heb je bij Woodify ruime keuze. Er zijn glazen in verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt ook kiezen voor diverse lenssoorten. Zo zijn er bijvoorbeeld UV glazen en UV glazen met polaroid. Door de combinatie van lenzen en houtsoorten is er altijd een bril die helemaal bij jou past!

Woodify heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf plant een nieuwe boom voor iedere tien zonnebrillen die verkocht worden. Dit betekent dat Woodify netto meer bomen plant dan er gekapt worden voor de zonnebrillen. Het hout voor de monturen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.