YESGIFTS Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Yesgifts is één van de meest uitgebreide online winkels op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen. Wat Yesgifts zo anders maakt dan andere aanbieders van deze producten is dat yesgifts een persoonlijke klantenservice biedt. Zo kan je met vragen over bepaalde geschenken hier altijd terecht voor een eerlijk antwoord. Ook is er de mogelijkheid om orders met spoed te verwerken. Mocht je met een krappe tijdlijn werken, dan kan Yesgifts.nl je helpen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van YESGIFTS:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij YESGIFTS.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.yesgifts.nl/geschenken/?tt=3826_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op YESGIFTS.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

YESGIFTS

Aanbod

Het idee van relatiegeschenken en promotieartikelen is dat deze bedrukbaar zijn met niet alleen uw bedrijfslogo maar ook met bijvoorbeeld een slogan of afbeelding. Bij Yesgifts heb je een grote keuze uit verschillende artikelen zoals pennen, petten, poncho's maar ook hobbymessen en ander gereedschap. Ook is er een grote keuze uit textiel en beauty producten.

Betaling en Levering

Omdat Yesgifts vooral bedoeld is voor bedrijven en andere professionals wordt er bijna altijd gewerkt met achteraf betalen. U krijgt gezamenlijk met uw bestelling een factuur opgestuurd. In enkele gevallen is het mogelijk om vooraf te betalen.

Bezorgkosten zijn in veel gevallen gratis gezien de grootte waarin producten worden afgenomen. Mocht uw bestelling toch onder de 495 euro vallen, dan wordt er 9,95 euro aan verzendkosten gerekend.

Mocht u niet tevreden zijn met het resultaat dat Yesgifts levert, dan heb je de mogelijkheid om dit binnen 14 dagen retour te sturen.