Yorcom Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-35% & 5-15€ korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Yorcom is een bedrijf uit Vlaardingen gespecialiseerd in de levering van computers, computertoebehoren en andere elektronica. Het bedrijf heeft een winkel in Vlaardingen maar levert via haar webwinkel aan klanten in heel Nederland.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Yorcom.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-15€ korting, gratis verzending en meer bij Yorcom.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.yorcom.nl/computing/?tt=4837_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Yorcom.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Yorcom Yorcom heeft een groot aanbod aan computers in allerlei soorten. Er zijn desktops te krijgen van het eigen merk en van grote merken als Acer en Dell. Ook verkoopt Yorcom een grote hoeveelheid Apple computers en laptops. Er zijn ook een groot aantal bijpassende accessoires te vinden voor zowel desktop computers als laptops. Je vindt onder andere netwerkapparatuur, opslagmedia (zoals externe harde schrijven) bij Yorcom. Ook is er allerlei randapparatuur verkrijgbaar, zoals toetsenborden, printers en benodigdheden voor gamers.

Het is ook mogelijk om zelf een computer te bouwen met hardware die je koopt bij Yorcom. Je vindt alle essentiële hardwareonderdelen in de webshop, van de behuizing tot geluidskaarten en voedingssystemen. Desgewenst kun je de onderdelen laten installeren in een nieuwe of bestaande computer door de monteurs van Yorcom.

Yorcom accepteert betalingen met iDeal, creditcard, Paypal, per bankoverschrijving. Voor betalingen met PayPal of creditcard worden toeslagen in rekening gebracht. Levering onder rembours is ook mogelijk. De verzendkosten zijn afhankelijk van de betaalmethode. Bij betaling met iDeal betaal je €2,50 bij verzendingen met een bestelwaarde kleiner dan €50.