Zonnebrillen.com Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-40% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Zonnebrillen.com is een webshop op het gebied van zonnebrillen uit Leiden. Zonnebrillen.com verkoopt al zes jaar lang brillen en is onderdeel van Roze Bril BV.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Zonnebrillen.com:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Zonnebrillen.com.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zw44al2

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Zonnebrillen.com Als zonnebrillenspecialist heeft Zonnebrillen.com zonnebrillen van meer dan 15 bekende merken. Ray Ban, Ralph Lauren en Michael Kors mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Voor zowel dames, heren als kinderen zijn er veel zonnebrillen beschikbaar. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen met bijvoorbeeld gepolariseerd glas of in verschillende kleuren. Je kunt makkelijk het juiste model zonnebril vinden door te selecteren op merk. Als je interesse hebt in de nieuwste modellen dan zijn deze eenvoudig te vinden. Modellen uit vorige jaren worden soms met korting aangeboden in de saleshoek.

Naast het ruime assortiment zonnebrillen vind je ook sportbrillen bij Zonnebrillen.com. Omdat de eisen die aan een sportbril gesteld worden verschillen per sport is er een ruime selectie. Als laatste is er ook een kleine selectie brillenetuis.

Er zijn verschillende manieren om te betalen bij zonnebrillen.com. Betalingen via iDeal of per bankoverschrijving zijn gratis. Voor betalingen per creditcard en PayPal wordt een toeslag van 1% van het aankoopbedrag gerekend. Achteraf betaling is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Verzending is gratis binnen Nederland en België, evenals afhalen in Leiden. Retourneren is gratis mogelijk tot dertig dagen na aankoop.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: