Zwemmershop Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-30% korting | Februari


Zwemmershop is al jaren een begrip in de Zwemwereld door de verkoop van zwemproducten op evenementen en in zwembaden. Sinds 2015 is het bedrijf uit Capelle aan den IJssel ook actief op internet. Zwemmershop valt onder het bedrijf Vocanta.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Zwemmershop.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Zwemmershop.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zc4hdcf

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Zwemmershop In de webwinkel van Zwemmershop vind je een brede selectie aan zwemartikelen. Het grootste gedeelte van de website is ingeruimd voor zwemkleding. Er is zwemkleding voor mannen, vrouwen, meisjes en jongens van verschillende merken. Uiteraard zijn Speedo, Arena, Funkita en Funky Trunks vertegenwoordigd in het assortiment. Binnen de selectie zwemkleding kun je makkelijk sorteren op maat, prijs of merk. Zo vind je binnen enkele ogenblikken zwemkleding die bij jou past.

Ook andere zwembenodigdheden kunnen bij Zwemmershop betrokken worden. Er is een grote selectie zwembrillen, badmutsen en rugzakken. Er is ook bovenkleding verkrijgbaar van Arena en Funky Trunks, zoals korte broeken, shirts en sokken. Er zijn ook altijd tientallen producten in de aanbieding.

De betaling bij Zwemmershop kan op meerdere manieren voldaan worden. Nederlandse klanten kunnen per iDeal afrekenen. Voor Belgische klanten is betaling via Mister Cash een optie. Ook betalingen via creditcard, PayPal en Billink (achteraf) zijn mogelijk. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van de levering en bedragen minimaal €3,95.